Belediye’nin zafer bayramı programı ileri bir tarihe ertelendi

GÜNDEM 26.08.2016 - 10:10, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Belediye’nin zafer bayramı programı ileri bir tarihe ertelendi

Belediye’nin zafer bayramı programı ileri bir tarihe ertelendi Isparta Belediyesi’nin 29 Ağustos’ta gerçekleştireceği Zafer Bayramı kutlama programı ileri bir tarihe ertelendi. Gerekçe olarak ise Suriye’ye yapılan Fırat Kalkan operasyonu gösterildi. Isparta Belediyesi’nin 29 Ağustos Pazartesi günü Atatürk Stadyumunda düzenleyeceği Zafer Bayramı Kutlama Programı alınan kararla ileri tarihe ertelendi. Isparta Valisi Şehmus Günaydın ile ortak alınan karara gerekçe olaraksa Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’ye düzenlediği Fırat Kalkan operasyonu gösterildi. Isparta Belediyesinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Zafer Bayramımızda, şehitlerimiz için, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha tüm herkese göstermek için planlamalar yapmıştık. Ancak, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’de yürüttüğü operasyonlardan sonra Isparta Valimiz Sayın Şehmus Günaydın beyefendinin de görüşlerini alarak, ortak bir kararla programımızı ileri bir tarihe erteledik. Osmanlı’nın torunlarının Yavuz Sultan Selim Han’ın Suriye’yi fethinin tam da 500.’ncü yıl dönümünde yine Suriye’de aslanlar gibi fethe çıktığı bugünlerde bize düşen onlara destek olmaktır.  Hain FETÖ teröristlerinin darbe girişimine karşı çıkan, onlara destek vermeyerek, gerçek Türk askerinin ne olduğunu dün dünyanın bir çok coğrafyasında bugün de Suriye’de tüm cihana gösteren Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun. Isparta Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz, cumartesi Pazar da çalışarak, ülkemize ve milletimize hizmet etmeyi, katkı sağlamayı sürdürmeye kararlıyız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”  

Belediye’nin zafer bayramı programı ileri bir tarihe ertelendi

Isparta Belediyesi’nin 29 Ağustos’ta gerçekleştireceği Zafer Bayramı kutlama programı ileri bir tarihe ertelendi. Gerekçe olarak ise Suriye’ye yapılan Fırat Kalkan operasyonu gösterildi.

Isparta Belediyesi’nin 29 Ağustos Pazartesi günü Atatürk Stadyumunda düzenleyeceği Zafer Bayramı Kutlama Programı alınan kararla ileri tarihe ertelendi. Isparta Valisi Şehmus Günaydın ile ortak alınan karara gerekçe olaraksa Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’ye düzenlediği Fırat Kalkan operasyonu gösterildi.

Isparta Belediyesinden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Zafer Bayramımızda, şehitlerimiz için, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha tüm herkese göstermek için planlamalar yapmıştık. Ancak, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’de yürüttüğü operasyonlardan sonra Isparta Valimiz Sayın Şehmus Günaydın beyefendinin de görüşlerini alarak, ortak bir kararla programımızı ileri bir tarihe erteledik.

Osmanlı’nın torunlarının Yavuz Sultan Selim Han’ın Suriye’yi fethinin tam da 500.’ncü yıl dönümünde yine Suriye’de aslanlar gibi fethe çıktığı bugünlerde bize düşen onlara destek olmaktır. 
Hain FETÖ teröristlerinin darbe girişimine karşı çıkan, onlara destek vermeyerek, gerçek Türk askerinin ne olduğunu dün dünyanın bir çok coğrafyasında bugün de Suriye’de tüm cihana gösteren Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.

Isparta Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz, cumartesi Pazar da çalışarak, ülkemize ve milletimize hizmet etmeyi, katkı sağlamayı sürdürmeye kararlıyız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.