Bayram bilançosu

GÜNDEM 21.09.2016 - 11:43, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Bayram bilançosu

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 4 ayrı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 10 kişi yaralandı
Bayram bilançosu 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 4 ayrı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 10 kişi yaralandı Kurban Bayramı’nı da kapsayan 9 günlük tatil sürecinde Türkiye genelinde 61 kişi yaşamını yitirdi, 371 kişi de yaralandı. Isparta’da ise meydana gelen 4 ayrı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 10 kişi yaralandı. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yollar can pazarına döndü. Bu kapsamda Türkiye genelinde 103 kaza meydana gelirken, bu kazalarda 61 kişi hayatını kaybetti, 371 kişi de yaralandı. Trafik terörü Isparta’yı da vurdu. 9 günlük Kurban Bayramı süresinde Isparta’da 4 kaza meydana geldi. 1 kişi hayatını kaybetti. 10 kişi de yaralandı. Öte yandan son olarak 17 Eylül Cumartesi günü Isparta- Antalya Karayolu’nda yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu Fatma Karakoç hayatını kaybetmişti.
9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 4 ayrı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 10 kişi yaralandı

Bayram bilançosu

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde 4 ayrı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 10 kişi yaralandı

Kurban Bayramı’nı da kapsayan 9 günlük tatil sürecinde Türkiye genelinde 61 kişi yaşamını yitirdi, 371 kişi de yaralandı. Isparta’da ise meydana gelen 4 ayrı kazada 1 kişi hayatını kaybederken 10 kişi yaralandı.


9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yollar can pazarına döndü. Bu kapsamda Türkiye genelinde 103 kaza meydana gelirken, bu kazalarda 61 kişi hayatını kaybetti, 371 kişi de yaralandı. Trafik terörü Isparta’yı da vurdu. 9 günlük Kurban Bayramı süresinde Isparta’da 4 kaza meydana geldi. 1 kişi hayatını kaybetti. 10 kişi de yaralandı. Öte yandan son olarak 17 Eylül Cumartesi günü Isparta- Antalya Karayolu’nda yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu Fatma Karakoç hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.