​Başkan Fikret Orman, Beşiktaş'ı Anlattı

SPOR 20.12.2016 - 10:25, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

​Başkan Fikret Orman, Beşiktaş'ı Anlattı

Sağlıktan kültüre, siyaseten spora kadar pek çok alanda başarı göstermiş önemli şahsiyetleri öğrenciler ile buluşturan Süleyman Demirel Üniversitesi, bu kez Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı ağırladı. Süleyman Seba Üni. BJK Topluluğu ve 1903 Isparta Beşktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen “Kulüp Yönetiminde Ekonomi ve Beşiktaş” isimli konferansta Orman, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde Beşiktaş’a gönül vermiş taraftarlar ile bir araya geldi. Marş ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Orman, omuz omuza bir camia olma bilinciyle yılmadan yıkılmadan yoluna devam eden Beşiktaş’ı anlattı. BJK’nin Osmanlı’dan miras kalan en önemli kurumlardan birisi olduğunu belirten Orman, milliyetçi olarak nitelendirdiği Kulübün Türkiye’nin gelişiminde de etkin rol oynadığını vurguladı. Dürüstlük ve adalet başta olmak üzere ahlaki unsurlara değer verdiklerini de sözlerine ekleyen Orman, “Çocukluğumdan itibaren Beşiktaş Kulübünün içerisindeyim. Biz de bir BJK eğitimi vardır. İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz. Saygılı ve mütevazı olmak, rakiplerle iyi geçinmek, renklere saygılı davranmak gibi birçok değerli maddesi vardır.” dedi. En kötü durumda bile kimseye taviz vermediklerini, ekonomik ve ahlaki değerlerini bozmadıklarını vurgulayan Orman, zamanla itibar yönetimi ile gönüllerde güven inşa ettiklerini, ilkeli, itibarlı, iyi planlanmış bir strateji ile yoluna devam eden Beşiktaş’ın hızla büyüme trendi gösterdiğini belirtti. Beşiktaş’ın bir Dünya Kulübü olacağına duyduğu inancı altını çizerek belirten Orman şunları kaydetti: “Biz bu ülkenin bir parçasıyız. Ülkemizle beraber çok iyi yerlere geleceğiz. Gerçek bir dünya takımının nerelerde olabileceğini hep birlikte göreceğiz. Size de taraftarlar olarak bu yükselişi görmek nasip olsun.” Konferansta kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Orman, “Bizim için büyüklük kriteri dünyada tanınır bir takım olmaktır. Dünya çapında başarılar elde etmesiyle, yönetim şekliyle, sponsorlarıyla, statlarıyla, skorlarıyla…” diyerek Kulübün taraftar sayısının katlanarak artacağını savundu. “İşimizi iyi yapmaya, iyi takım kurmaya, ahlaklı oyuncular seçmeye çalışıyoruz.” diyen Fikret Orman, sporculuğun profesyonellik işi olduğunu söyledi. Etkinlikte, Spor Bilimleri Fakültesi önerisiyle Süleyman Demirel Üniversitesi Senatosu kararıyla Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a “Toplumsal Katkı Beratı” verildi.

Sağlıktan kültüre, siyaseten spora kadar pek çok alanda başarı göstermiş önemli şahsiyetleri öğrenciler ile buluşturan Süleyman Demirel Üniversitesi, bu kez Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı ağırladı.

Süleyman Seba Üni. BJK Topluluğu ve 1903 Isparta Beşktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen “Kulüp Yönetiminde Ekonomi ve Beşiktaş” isimli konferansta Orman, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde Beşiktaş’a gönül vermiş taraftarlar ile bir araya geldi.

Marş ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen Orman, omuz omuza bir camia olma bilinciyle yılmadan yıkılmadan yoluna devam eden Beşiktaş’ı anlattı. BJK’nin Osmanlı’dan miras kalan en önemli kurumlardan birisi olduğunu belirten Orman, milliyetçi olarak nitelendirdiği Kulübün Türkiye’nin gelişiminde de etkin rol oynadığını vurguladı. Dürüstlük ve adalet başta olmak üzere ahlaki unsurlara değer verdiklerini de sözlerine ekleyen Orman, “Çocukluğumdan itibaren Beşiktaş Kulübünün içerisindeyim. Biz de bir BJK eğitimi vardır. İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz. Saygılı ve mütevazı olmak, rakiplerle iyi geçinmek, renklere saygılı davranmak gibi birçok değerli maddesi vardır.” dedi.

En kötü durumda bile kimseye taviz vermediklerini, ekonomik ve ahlaki değerlerini bozmadıklarını vurgulayan Orman, zamanla itibar yönetimi ile gönüllerde güven inşa ettiklerini, ilkeli, itibarlı, iyi planlanmış bir strateji ile yoluna devam eden Beşiktaş’ın hızla büyüme trendi gösterdiğini belirtti. Beşiktaş’ın bir Dünya Kulübü olacağına duyduğu inancı altını çizerek belirten Orman şunları kaydetti: “Biz bu ülkenin bir parçasıyız. Ülkemizle beraber çok iyi yerlere geleceğiz. Gerçek bir dünya takımının nerelerde olabileceğini hep birlikte göreceğiz. Size de taraftarlar olarak bu yükselişi görmek nasip olsun.”

Konferansta kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Orman, “Bizim için büyüklük kriteri dünyada tanınır bir takım olmaktır. Dünya çapında başarılar elde etmesiyle, yönetim şekliyle, sponsorlarıyla, statlarıyla, skorlarıyla…” diyerek Kulübün taraftar sayısının katlanarak artacağını savundu.

“İşimizi iyi yapmaya, iyi takım kurmaya, ahlaklı oyuncular seçmeye çalışıyoruz.” diyen Fikret Orman, sporculuğun profesyonellik işi olduğunu söyledi.

Etkinlikte, Spor Bilimleri Fakültesi önerisiyle Süleyman Demirel Üniversitesi Senatosu kararıyla Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a “Toplumsal Katkı Beratı” verildi.









Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.