AYLAR SONRA TRİBÜNDEKİ YERİNİ ALDI

SPOR 16.01.2018 - 11:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

AYLAR SONRA TRİBÜNDEKİ YERİNİ ALDI

32 Gençlik Taraftar Grubu liderinden olan Dede Reis lakaplı Adnan Aksu geçtiğimiz aylarda pompalı tüfekli saldırıya uğrayarak ağır bir şekilde yaralanmıştı. Saldırı sonucu geçirdiği ameliyattan sonra uzun bir süre tedavi gören Aksu, BAL 7. Grup’ta 2. Yarının başlamasıyla aylar sonra tribündeki yerini aldı. Maçtan sonra demeçte bulunan Adnan Aksu; ‘Davrazspor bizim herşeyimiz her ne kadar belli bir süre maçlara gelemesemde her zaman yüreğimizle desteğimizi sürdürdük, Tribünler benim evim gibi asla vazgeçmeyiz Davrazsporumuzda bugün galip geldi banada moral oldu’ dedi.

32 Gençlik Taraftar Grubu liderinden olan Dede Reis lakaplı Adnan Aksu geçtiğimiz aylarda pompalı tüfekli saldırıya uğrayarak ağır bir şekilde yaralanmıştı. Saldırı sonucu geçirdiği ameliyattan sonra uzun bir süre tedavi gören Aksu, BAL 7. Grup’ta 2. Yarının başlamasıyla aylar sonra tribündeki yerini aldı.

Maçtan sonra demeçte bulunan Adnan Aksu; ‘Davrazspor bizim herşeyimiz her ne kadar belli bir süre maçlara gelemesemde her zaman yüreğimizle desteğimizi sürdürdük, Tribünler benim evim gibi asla vazgeçmeyiz Davrazsporumuzda bugün galip geldi banada moral oldu’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.