Antalya spor Isparta yolcusu

SPOR 19.07.2016 - 11:33, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Antalya spor Isparta yolcusu

Antalyaspor, yeni sezonun hazırlıklarına Isparta'da başladı ISPARTA  Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Isparta'da başladı. Isparta Atatürk Stadyumunda Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Samuel Eto'o ve Mbilla katılmadı. Geçen sezonu Spor Toto Süper Lig'i 45 puanla 9'uncu sırada tamamlayan Antalyaspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Dün Memorial Antalya Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünden ardından yeni sezon hazırlıkları için Isparta'ya geldi. Kırmızı beyazlı takım, Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde ilk çalışmasını saat 18.00'da Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirdi. Taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, kondisyon ağırlıklı gerçekleştirildi. Antrenmana Eto'o Vakfı'nın Cumartesi günü Antalya'da düzenleyeceği yardım maçı nedeniyle izinli olan Samuel Eto'o ile yine izinli olan Mbilla katılmadı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın ardından futbolcular Isparta Barida Otel'e geçti. ISPARTA KAMPI 5 GÜN SÜRECEK 17 Temmuz gününe kadar sürecek Isparta kampının ardından takım Düzce'ye geçecek. 18 Temmuz Pazartesi günü Topuk Yaylası'nda antrenmanlarına başlayacak olan Antalyaspor, 30 Temmuz Cumartesi günü Antalya'ya geri dönecek. Kırmızı beyazlılar Düzce kampında 3 hazırlık maçı oynayacak. Antalyaspor'un üçüncü etap kampını ise Hollanda'da yapacak. Takım, kamp için 1 Ağustos tarihinde yola çıkacak ve 14 Ağustos Pazar gününe kadar bu ülkede kalacak. Antalyaspor'un Hollanda kampında da en az 4 hazırlık maçı yapması planlanıyor. 

Antalyaspor, yeni sezonun hazırlıklarına Isparta'da başladı

ISPARTA  Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Isparta'da başladı. Isparta Atatürk Stadyumunda Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Samuel Eto'o ve Mbilla katılmadı.

Geçen sezonu Spor Toto Süper Lig'i 45 puanla 9'uncu sırada tamamlayan Antalyaspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Dün Memorial Antalya Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünden ardından yeni sezon hazırlıkları için Isparta'ya geldi.

Kırmızı beyazlı takım, Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde ilk çalışmasını saat 18.00'da Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirdi. Taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, kondisyon ağırlıklı gerçekleştirildi.

Antrenmana Eto'o Vakfı'nın Cumartesi günü Antalya'da düzenleyeceği yardım maçı nedeniyle izinli olan Samuel Eto'o ile yine izinli olan Mbilla katılmadı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanın ardından futbolcular Isparta Barida Otel'e geçti.

ISPARTA KAMPI 5 GÜN SÜRECEK

17 Temmuz gününe kadar sürecek Isparta kampının ardından takım Düzce'ye geçecek. 18 Temmuz Pazartesi günü Topuk Yaylası'nda antrenmanlarına başlayacak olan Antalyaspor, 30 Temmuz Cumartesi günü Antalya'ya geri dönecek. Kırmızı beyazlılar Düzce kampında 3 hazırlık maçı oynayacak.

Antalyaspor'un üçüncü etap kampını ise Hollanda'da yapacak. Takım, kamp için 1 Ağustos tarihinde yola çıkacak ve 14 Ağustos Pazar gününe kadar bu ülkede kalacak. Antalyaspor'un Hollanda kampında da en az 4 hazırlık maçı yapması planlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.