Akıncılar maçı yarın oynanacak

SPOR 18.11.2016 - 09:09, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Akıncılar maçı yarın oynanacak

KPSS Sınavı nedeniyle Bölgesel Amatör ligde bütün maçlar Cumartesi gününe alındı.  Ispartadavraz boğaları deplasman-da karşılaşacağı Akıncılarspor maçı için bugün Kütahya’ya hareket edecek. Yarınkı mücadelenin başlama saati 14.00....
    Son iki haftayı seriye bağlayan ve rakiplerin korkulu rüyası olan Ispartadavrazspor bu hafta ligin dibine demir atan Akıncılarspora konuk olacak.     KPS sınavı nedeniyle Bölgesel amatör ligde bütün maçlar Cumartesi günü oynanacak. Ispartadavrazspor Cumartesi günü saat 14.00’de başlayacak mücadele öncesinde hazırlıklarının tamamladı.     Muhtemelen bugün öğleden sonra Kütahya’ya hareket edecek olan kafile kampa gireceği otelde maç saatini beklemeye başlayacak.     Kepezbelediyespor deplasmanında başlayan serinin üçüncü ayağını oynayacak olan Ispartadavrazspor hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta kendi sahasında lider Şuhut Hisarbelediyesporu 2-1 yenerek ikide iki yapmıştı. Temsilcimiz yarın alacağı farklı galibiyet ve üç puanla hem seriyi sürdürmek, hem de yerini korumak isteyecek.     Ispartadavrazspor teknik direktörü Hasan Basri Kara, yarın oynanacak Akıncılarspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Çantada keklik olarak görülen bu maçı asla hafife almıyoruz ve almayacağızda, sahaya çıkıp elimizden gelenin fazlasını yaparak önce galibiyet, sonrada farklı skoru hedefliyoruz, ama asla rakibimizi küçümsemiyoruz” dedi.         Bu arada 32 Gençlik taraftar gurubu yarınki maça otobüs kaldıracaklarını ve takımlarını Kütahyada yanlız bırakmayacaklarını söyledi.
KPSS Sınavı nedeniyle Bölgesel Amatör ligde bütün maçlar Cumartesi gününe alındı.  Ispartadavraz boğaları deplasman-da karşılaşacağı Akıncılarspor maçı için bugün Kütahya’ya hareket edecek. Yarınkı mücadelenin başlama saati 14.00....

    Son iki haftayı seriye bağlayan ve rakiplerin korkulu rüyası olan Ispartadavrazspor bu hafta ligin dibine demir atan Akıncılarspora konuk olacak.
    KPS sınavı nedeniyle Bölgesel amatör ligde bütün maçlar Cumartesi günü oynanacak. Ispartadavrazspor Cumartesi günü saat 14.00’de başlayacak mücadele öncesinde hazırlıklarının tamamladı.
    Muhtemelen bugün öğleden sonra Kütahya’ya hareket edecek olan kafile kampa gireceği otelde maç saatini beklemeye başlayacak.
    Kepezbelediyespor deplasmanında başlayan serinin üçüncü ayağını oynayacak olan Ispartadavrazspor hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta kendi sahasında lider Şuhut Hisarbelediyesporu 2-1 yenerek ikide iki yapmıştı. Temsilcimiz yarın alacağı farklı galibiyet ve üç puanla hem seriyi sürdürmek, hem de yerini korumak isteyecek.
    Ispartadavrazspor teknik direktörü Hasan Basri Kara, yarın oynanacak Akıncılarspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Çantada keklik olarak görülen bu maçı asla hafife almıyoruz ve almayacağızda, sahaya çıkıp elimizden gelenin fazlasını yaparak önce galibiyet, sonrada farklı skoru hedefliyoruz, ama asla rakibimizi küçümsemiyoruz” dedi.    
    Bu arada 32 Gençlik taraftar gurubu yarınki maça otobüs kaldıracaklarını ve takımlarını Kütahyada yanlız bırakmayacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.