Ak Parti seçim bürosuna silahlı saldırı

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 23.04.2015 - 18:39, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Ak Parti seçim bürosuna silahlı saldırı

AKP eski milletvekili Nezir Nasıroğlu'nun oğlu Abit Nasıroğlu hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Batman’da, AKP’nin seçim lokaline girerek tabanca ile ateş açan kişi, kaçtığı sırada silah ile vurarak yaralandı. AKP il Başkanı Diyaeddin Uçar, olayın alacak anlaşmazlığından kaynaklandığını belirtirken, Milletvekili adayı Adile Gürbüz ise, saldırganın kim tarafından vurulduğunu görmediklerini söyledi. Saldırıda AKP eski milletvekili Nezir Nasıroğlu’nun oğlu Abit Nasıroğlu hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Saldırının alacak-verecek meselesinden çıktığı öne sürüldü. Turgut Özal Bulvarında AKP Batman il Başkanlığı yakınlarında bulunan AKP seçim lokaline bugün saat 14.20 sıralarında gelen bir kişi, tabanca ile içeride 4-5 el ateş ettikten sonra lokalden hızla kaçtı. Saldırgan, lokalden çıktığı sırada silah ile vuralarak yaralandı. Ancak, kimin ateş ettiği tespit edilemedi. Yaralanan saldırgan. Batman Bölge Devlet Hastanasine kaldırılarak tedavi altına alındı. AKP Batman il Başkanı Diyaeddin Uçar, olayın alacak konusundaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını, siyasi bir boyutu olmadığını savundu. Saldırı sırasında lokalde bulunan Ak Parti Batman 4. sıra Milletvekili adayı Adile Gürbüz ise, şöyle dedi: “Seçim lokalinde oturduğumuz sırada içeri giren yeşil montlu bir kişi, 4-5 el ateş etti ve hızla lokalden çıktı. Bu sırada nereden ve nasıl ateş edildiğini görmedik ama saldırgan silah ile vuruldu. Olayın neden gerçekleştiğini bilmiyoruz. Bu olay seçim çalışmalarımı engellemeyecektir. Emniyetin olayın en kısa sürede aydınlatacağına inanıyoruz.”  

AKP eski milletvekili Nezir Nasıroğlu'nun oğlu Abit Nasıroğlu hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Batman’da, AKP’nin seçim lokaline girerek tabanca ile ateş açan kişi, kaçtığı sırada silah ile vurarak yaralandı. AKP il Başkanı Diyaeddin Uçar, olayın alacak anlaşmazlığından kaynaklandığını belirtirken, Milletvekili adayı Adile Gürbüz ise, saldırganın kim tarafından vurulduğunu görmediklerini söyledi.


Saldırıda AKP eski milletvekili Nezir Nasıroğlu’nun oğlu Abit Nasıroğlu hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Saldırının alacak-verecek meselesinden çıktığı öne sürüldü.


Turgut Özal Bulvarında AKP Batman il Başkanlığı yakınlarında bulunan AKP seçim lokaline bugün saat 14.20 sıralarında gelen bir kişi, tabanca ile içeride 4-5 el ateş ettikten sonra lokalden hızla kaçtı. Saldırgan, lokalden çıktığı sırada silah ile vuralarak yaralandı. Ancak, kimin ateş ettiği tespit edilemedi.


Yaralanan saldırgan. Batman Bölge Devlet Hastanasine kaldırılarak tedavi altına alındı. AKP Batman il Başkanı Diyaeddin Uçar, olayın alacak konusundaki anlaşmazlıktan kaynaklandığını, siyasi bir boyutu olmadığını savundu. Saldırı sırasında lokalde bulunan Ak Parti Batman 4. sıra Milletvekili adayı Adile Gürbüz ise, şöyle dedi:


“Seçim lokalinde oturduğumuz sırada içeri giren yeşil montlu bir kişi, 4-5 el ateş etti ve hızla lokalden çıktı. Bu sırada nereden ve nasıl ateş edildiğini görmedik ama saldırgan silah ile vuruldu. Olayın neden gerçekleştiğini bilmiyoruz. Bu olay seçim çalışmalarımı engellemeyecektir. Emniyetin olayın en kısa sürede aydınlatacağına inanıyoruz.”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.