AK Parti, MHP, CHP ve SP İl Başkanları biraraya geldi.

SİYASET 07.10.2015 - 11:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

AK Parti, MHP, CHP ve SP İl Başkanları biraraya geldi.

AK Parti, MHP, CHP ve SP il başkanları 1 Kasım seçimi propaganda süreci için biraraya gelip bazı kararlar aldı. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, CHP İl Başkanı Senayi Demirkol ve Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz'ın 1 Kasım seçimleri sürecinde propaganda yöntemi ile ilgili toplantı için biraraya geldikleri öğrenildi. Seçim güvenliği ve propaganda yöntemlerinin konuşulduğu toplantıda önemli kararlar alındı. Akdeniz muhabirinin edindiği bilgiye göre, 4 parti il başkanının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ülkenin terör gündemiyle meşgul olması ve 1 Kasım seçimlerinin erken genel seçim olması dolayısıyla gürültü ve patırtıdan uzak bir dönem geçirilmesi konuşuldu. İl başkanlarının fikir ve görüşlerinin alındığı toplantı sonunda Isparta'da 1 Kasım seçimleri propaganda yöntemleri belirlendi. Buna göre, Isparta'da ilk kez bu seçimde seçim otobüsleri sessiz bir şekilde dolaşacak. Seçim otobüslerinden parti müzikleri yayınlanmayacak. Böylece gürültüden dolayı halka rahatsızlık verilmeyecek. Parti bayrakları ile ilgili süsleme konusunda da bazı kararlar alındı. Partiler sadece seçim koordinasyon merkezleri önünde ve miting yapılacak alanlarda süsleme yapabilecek. Onun dışında şehirde parti bayraklı süsleme yapılmayacak. Bu kararla da görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş oldu. Diğer bir karar ise diğer seçimlerde olduğu gibi konvoy düzenlenmemesi. Bu seçimde de partiler konvoy yapılmaması konusunda fikir birliğine vardı. 4 il başkanının onayıyla alınan kararlar uygulmaya konuldu. İl başkanları 1 Kasım'a kadar bu kararların uygulanması konusunda taahhütte bulundular. 1 Kasım seçimleri için biraraya gelebilen, görüş ve fikirlerini açıklayabilen 3'ü meclis içi, 1'i meclis dışındaki partilerin Isparta'nın sorunlarını konuşmak için bir sık sık biraraya gelmesi isteniyor. Seçim için biraraya gelebilen il başkanlarının Isparta'nın herhangi bir sorununun çözümünde bir araya gelip, kararlar alabileceği ve uygulayabileceği belirtiliyor. Dileriz ki, AK Parti, MHP, CHP, Saadet Partisi ve ismi burada geçmeyen diğer partilerin il başkanları 1 Kasım'dan sonra da sık sık biraraya gelir ve kent menfaatine olan konularda ortak tavır alabilir.

AK Parti, MHP, CHP ve SP il başkanları 1 Kasım seçimi propaganda süreci için biraraya gelip bazı kararlar aldı.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, CHP İl Başkanı Senayi Demirkol ve Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz'ın 1 Kasım seçimleri sürecinde propaganda yöntemi ile ilgili toplantı için biraraya geldikleri öğrenildi. Seçim güvenliği ve propaganda yöntemlerinin konuşulduğu toplantıda önemli kararlar alındı.

Akdeniz muhabirinin edindiği bilgiye göre, 4 parti il başkanının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ülkenin terör gündemiyle meşgul olması ve 1 Kasım seçimlerinin erken genel seçim olması dolayısıyla gürültü ve patırtıdan uzak bir dönem geçirilmesi konuşuldu. İl başkanlarının fikir ve görüşlerinin alındığı toplantı sonunda Isparta'da 1 Kasım seçimleri propaganda yöntemleri belirlendi. Buna göre, Isparta'da ilk kez bu seçimde seçim otobüsleri sessiz bir şekilde dolaşacak. Seçim otobüslerinden parti müzikleri yayınlanmayacak.

Böylece gürültüden dolayı halka rahatsızlık verilmeyecek. Parti bayrakları ile ilgili süsleme konusunda da bazı kararlar alındı. Partiler sadece seçim koordinasyon merkezleri önünde ve miting yapılacak alanlarda süsleme yapabilecek. Onun dışında şehirde parti bayraklı süsleme yapılmayacak. Bu kararla da görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş oldu. Diğer bir karar ise diğer seçimlerde olduğu gibi konvoy düzenlenmemesi. Bu seçimde de partiler konvoy yapılmaması konusunda fikir birliğine vardı. 4 il başkanının onayıyla alınan kararlar uygulmaya konuldu. İl başkanları 1 Kasım'a kadar bu kararların uygulanması konusunda taahhütte bulundular. 1 Kasım seçimleri için biraraya gelebilen, görüş ve fikirlerini açıklayabilen 3'ü meclis içi, 1'i meclis dışındaki partilerin Isparta'nın sorunlarını konuşmak için bir sık sık biraraya gelmesi isteniyor. Seçim için biraraya gelebilen il başkanlarının Isparta'nın herhangi bir sorununun çözümünde bir araya gelip, kararlar alabileceği ve uygulayabileceği belirtiliyor. Dileriz ki, AK Parti, MHP, CHP, Saadet Partisi ve ismi burada geçmeyen diğer partilerin il başkanları 1 Kasım'dan sonra da sık sık biraraya gelir ve kent menfaatine olan konularda ortak tavır alabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.