Ağlanacak haline güldüler

ISPARTA 03.01.2017 - 11:14, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Ağlanacak haline güldüler

Ekranların fenomen programı Müge Anlı’nın bugünkü konukları aynı kadın tarafından dolandırılan beyefendilerdi. Afyonkarahisar’dan gelen Mehmet Arıtürk,  Kayseri’den Osman Büyükelebaşı, Isparta’dan Ali Akden, Ayşe adlı kadın tarafından dolandırıldı. Müge Anlı’nın dünkü yayınına Mehmet Arıtürk konuk olmuş. Ayşe adlı bir kadının kendisini dolandırdığını söylemişti. Bugünkü yayına Mehmet Bey’le birlikte Kayseri’de yaşayan Osman Büyükelebaşı ve Isparta’da yaşayan Ali Akden konuk oldu. Beyefendilerin yayında gösterilen Ayşe adlı kadının görüntüleri üzerine aralarında geçen diyalog herkesi güldürdü. Biri “Üstündeki bluzu ben aldım” dedi. Öteki; “O bluz şu anda benim evimde” dedi.  Aynı kadın tarafından dolandırılan beyefendiler ağlanacak hallerine güldürdü. MÜGE ANLI ONA ‘GELİN AYŞE’ İSMİNİ TAKTI Evlilik vaadiyle birçok erkeğin parasını alan Gelin Ayşe, evlilik vaadi sunduğu erkeklerden evlatları adına süt parası istiyor. Bu parayla da sınırlı kalmayan Ayşe isimli kadın her damat adayına farklı bir memleketli olduğunu ve daha birçok çelişkilli ifadeleri söyleyerek paralarını alıyor. Birden ortadan kaybolan Gelin Ayşe, damat adaylarını sürekli telefonla arayıp para isteyerek, para verilmesi durumunda gelip evleneceğini söylüyor.    

Ekranların fenomen programı Müge Anlı’nın bugünkü konukları aynı kadın tarafından dolandırılan beyefendilerdi. Afyonkarahisar’dan gelen Mehmet Arıtürk,  Kayseri’den Osman Büyükelebaşı, Isparta’dan Ali Akden, Ayşe adlı kadın tarafından dolandırıldı.

Müge Anlı’nın dünkü yayınına Mehmet Arıtürk konuk olmuş. Ayşe adlı bir kadının kendisini dolandırdığını söylemişti. Bugünkü yayına Mehmet Bey’le birlikte Kayseri’de yaşayan Osman Büyükelebaşı ve Isparta’da yaşayan Ali Akden konuk oldu.

Beyefendilerin yayında gösterilen Ayşe adlı kadının görüntüleri üzerine aralarında geçen diyalog herkesi güldürdü. Biri “Üstündeki bluzu ben aldım” dedi. Öteki; “O bluz şu anda benim evimde” dedi. 

Aynı kadın tarafından dolandırılan beyefendiler ağlanacak hallerine güldürdü.

MÜGE ANLI ONA ‘GELİN AYŞE’ İSMİNİ TAKTI


Evlilik vaadiyle birçok erkeğin parasını alan Gelin Ayşe, evlilik vaadi sunduğu erkeklerden evlatları adına süt parası istiyor. Bu parayla da sınırlı kalmayan Ayşe isimli kadın her damat adayına farklı bir memleketli olduğunu ve daha birçok çelişkilli ifadeleri söyleyerek paralarını alıyor. Birden ortadan kaybolan Gelin Ayşe, damat adaylarını sürekli telefonla arayıp para isteyerek, para verilmesi durumunda gelip evleneceğini söylüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.