Iyaşpark Avm Sezon Sonu İndirim Festivali Başladı

29.08.2016 - 12:44, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Iyaşpark Avm Sezon Sonu İndirim Festivali Başladı

Iyaşpark  Avm Sezon Sonu İndirim Festivali Başladı IYAŞPARK Alışveriş Ve Yaşam Merkezi  sezon sonlarında düzenlemiş olduğu geleneksel İndirim Festivalinin startını verdi. Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi  sezon sonlarında birçok firmanın katılımıyla zemin katta oluşturulan indirim standlarında bölge halkını indirimli ürünlerle buluşturuyor. Iyaşpark AVM Geleneksel Sezon sonu  İndirim Festivali 26 Ağustos – 04 Eylül tarihleri arasında devam edecek. Isparta Iyaşpark AVM Zemin katta oluşturulacak olan özel indirim alanında gerçekleşecek olan indirim festivalinde Bambi, Artun Deri, Süvari Giyim, Kom, Artuk bey, Şekercim ve Shoemy firmalarının A’dan Z’ye sizler için hazırlanmış indirimli ürünleri satışa sunuluyor. 26 Ağustos – 04 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak olan indirim festivalinde Isparta ve bölge halkı %70’e kadar varan indirim fırsatlarından faydalanma şansı yakalayacak.

Iyaşpark  Avm Sezon Sonu İndirim Festivali Başladı

IYAŞPARK Alışveriş Ve Yaşam Merkezi  sezon sonlarında düzenlemiş olduğu geleneksel İndirim Festivalinin startını verdi. Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi  sezon sonlarında birçok firmanın katılımıyla zemin katta oluşturulan indirim standlarında bölge halkını indirimli ürünlerle buluşturuyor. Iyaşpark AVM Geleneksel Sezon sonu  İndirim Festivali 26 Ağustos – 04 Eylül tarihleri arasında devam edecek.

Isparta Iyaşpark AVM Zemin katta oluşturulacak olan özel indirim alanında gerçekleşecek olan indirim festivalinde Bambi, Artun Deri, Süvari Giyim, Kom, Artuk bey, Şekercim ve Shoemy firmalarının A’dan Z’ye sizler için hazırlanmış indirimli ürünleri satışa sunuluyor. 26 Ağustos – 04 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak olan indirim festivalinde Isparta ve bölge halkı %70’e kadar varan indirim fırsatlarından faydalanma şansı yakalayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.