ITKM otoparkı ilk ay ücretsiz sonra 1 TL

ÖZEL HABER 18.08.2016 - 10:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ITKM otoparkı ilk ay ücretsiz sonra 1 TL

ITKM otoparkı ilk ay ücretsiz sonra 1 TL ITKM otoparkının açılması için deneme çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın “otopark ilk bir ay ücretsiz olarak kullanılacak. Bir ayın ardından ise 1 TL olacak. Bu nedenle ben ebediyen ücretsiz diyorum” dedi. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ITKM altında yer alan 1700 araçlık otoparkın açılışı için deneme çalışmalarına başladıklarını belirterek “ITKM altı otoparkı ilk bir ay ücretsiz olacak. Sonra ise 1 TL. Biz bu nedenle ebedi ücretsiz diyoruz. 1 TL çok küçük para, başka illerde 15 TL olan ücret bizde 1 TL olacak. Ayrıca bizim otoparklarımız diğer illerdekilerden çok daha kullanışlı. İçerisi aydınlık, kamera kaydı var, emniyetli ve kontrol altında. Bu nedenle çocuk, bayan rahatlıkla girip çıkabiliyor. Bu nedenle biz başka illerde olduğu gibi değerli eşyalarınızı aracın içinde bırakmayın diye yazmıyoruz” dedi.

ITKM otoparkı ilk ay ücretsiz sonra 1 TL

ITKM otoparkının açılması için deneme çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın “otopark ilk bir ay ücretsiz olarak kullanılacak. Bir ayın ardından ise 1 TL olacak. Bu nedenle ben ebediyen ücretsiz diyorum” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ITKM altında yer alan 1700 araçlık otoparkın açılışı için deneme çalışmalarına başladıklarını belirterek “ITKM altı otoparkı ilk bir ay ücretsiz olacak. Sonra ise 1 TL. Biz bu nedenle ebedi ücretsiz diyoruz. 1 TL çok küçük para, başka illerde 15 TL olan ücret bizde 1 TL olacak. Ayrıca bizim otoparklarımız diğer illerdekilerden çok daha kullanışlı. İçerisi aydınlık, kamera kaydı var, emniyetli ve kontrol altında. Bu nedenle çocuk, bayan rahatlıkla girip çıkabiliyor. Bu nedenle biz başka illerde olduğu gibi değerli eşyalarınızı aracın içinde bırakmayın diye yazmıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.