Isparta Milli Eğitim Müdürü değişti

EĞİTİM 28.01.2017 - 14:16, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta Milli Eğitim Müdürü değişti

Milli Eğitim Bakanlığında bir çok il müdürü görevden alındı,görev yerleri değiştirildi. İşte o isimler: Kahramanmaraş il müdürü: Mehmet Emin AKKURT Ispartaya, Karaman il müdürü Asım SULTANOĞLU Kahramanmaraş'a, Sakarya il müdürü Mevlüt KUNTOĞLU Karaman'a Aydın il müdürü Pervin TÖRE Sakarya'ya, Yalova il müdürü Şerafettin TURAN  Urfa'ya Urfa il müdürü Metin İLCİ Muş'a, eski Kayseri il müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu Aydın'a  atandı.  Muş il müdürü Cevdet Arslan ve  Isparta il müdürü İlyas Can merkeze alındı. MEHMET EMİN AKKURT KİMDİR? 1990 yılında Ağrı İli / Merkez 15 Nisan İlkokulunda öğretmen olarak göreve başlamıştır. Ağrı ili  / Patnos  ilçesi Ergeçli Köyü ve Cengiz TOPEL İlköğretim okullarında öğretmenlik yapmıştır. Van ili /  Emin Paşa İlköğretim okulu ve İrfan BAŞTUĞ İlköğretim okullarında öğretmenlik yapmıştır. Van İli /  Mustafa NECATİ İlköğretim okulu ve Fevzi ÇAKMAK İlköğretim okullarında Müdürlük yapmıştır. 2006 yılında Kilis İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atandı. 2007 yılında   Kilis İl Milli Eğitim Müdür vekili olarak görev yaptı. 2011 yılı  ( 19 Eylül )    Sinop  İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. 2014 - 2017 yılları arasında Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.  

Milli Eğitim Bakanlığında bir çok il müdürü görevden alındı,görev yerleri değiştirildi.

İşte o isimler:

Kahramanmaraş il müdürü: Mehmet Emin AKKURT Ispartaya,
Karaman il müdürü Asım SULTANOĞLU Kahramanmaraş'a,
Sakarya il müdürü Mevlüt KUNTOĞLU Karaman'a
Aydın il müdürü Pervin TÖRE Sakarya'ya,
Yalova il müdürü Şerafettin TURAN  Urfa'ya
Urfa il müdürü Metin İLCİ Muş'a,
eski Kayseri il müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu Aydın'a  atandı. 
Muş il müdürü Cevdet Arslan ve  Isparta il müdürü İlyas Can merkeze alındı.


MEHMET EMİN AKKURT KİMDİR?

1990 yılında Ağrı İli / Merkez 15 Nisan İlkokulunda öğretmen olarak göreve başlamıştır. Ağrı ili  / Patnos  ilçesi Ergeçli Köyü ve Cengiz TOPEL İlköğretim okullarında öğretmenlik yapmıştır. Van ili /  Emin Paşa İlköğretim okulu ve İrfan BAŞTUĞ İlköğretim okullarında öğretmenlik yapmıştır. Van İli /  Mustafa NECATİ İlköğretim okulu ve Fevzi ÇAKMAK İlköğretim okullarında Müdürlük yapmıştır. 2006 yılında Kilis İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atandı. 2007 yılında   Kilis İl Milli Eğitim Müdür vekili olarak görev yaptı. 2011 yılı  ( 19 Eylül )    Sinop  İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. 2014 - 2017 yılları arasında Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.