Isparta Milletvekillerinden koalisyon değerlendirmesi

SİYASET 20.07.2015 - 10:28, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta Milletvekillerinden koalisyon değerlendirmesi

Ortak bayramlaşma programında konuşan Isparta Milletvekillerinin gündeminde koalisyon arayışları var, koalisyon hakkında düşüncelerini söyleyen AK Parti Milletvekili Recep Özel, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Nuri Okutan ile Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İrfan Bakır hükümetin bir an evvel kurulmasından yana.  Isparta için birlik, beraberlik örneğinin sergilendiği ortak bayramlaşma törenine siyasilerinde ilgisi yoğun oldu. Bayramlaşma programına katılan Isparta milletvekillerinin gündeminde koalisyon arayışları vardı.    Önce bayram mesajı veren Milletvekilleri, ardından Türkiye'nin günlerdir konuştuğu koalisyonu değerlendirdi. Ak Parti Milletvekili Recep Özel, koalisyon değerlendirmesinde, istikrarın devamı ve büyüme adına Ak Parti önderliğinde hükümetin derhal kurulması gerektiğini söyledi MHP Milletvekili Nuri Okutan ise partisi için kamuoyunda konuşulan, 'Koalisyona destek vermeyiz" söylemlerinin doğru olmadığını bunların sadece dedikodudan ibaret olduğunu söyleyerek, genel merkezin 'Biz üzerimize düşeni yaparız' görüşünün arkasında olduklarının altını çizdi. CHP Milletvekili İrfan Bakır ise; Isparta halkının Ramazan Bayramını kutlayarak, Ülkenin başında birinin olması şart diyerek bir an evvel hükümetin kurulmasını işaret etti.

Ortak bayramlaşma programında konuşan Isparta Milletvekillerinin gündeminde koalisyon arayışları var, koalisyon hakkında düşüncelerini söyleyen AK Parti Milletvekili Recep Özel, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Nuri Okutan ile Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili İrfan Bakır hükümetin bir an evvel kurulmasından yana. 


Isparta için birlik, beraberlik örneğinin sergilendiği ortak bayramlaşma törenine siyasilerinde ilgisi yoğun oldu. Bayramlaşma programına katılan Isparta milletvekillerinin gündeminde koalisyon arayışları vardı. 
 

Önce bayram mesajı veren Milletvekilleri, ardından Türkiye'nin günlerdir konuştuğu koalisyonu değerlendirdi. Ak Parti Milletvekili Recep Özel, koalisyon değerlendirmesinde, istikrarın devamı ve büyüme adına Ak Parti önderliğinde hükümetin derhal kurulması gerektiğini söyledi


MHP Milletvekili Nuri Okutan ise partisi için kamuoyunda konuşulan, 'Koalisyona destek vermeyiz" söylemlerinin doğru olmadığını bunların sadece dedikodudan ibaret olduğunu söyleyerek, genel merkezin 'Biz üzerimize düşeni yaparız' görüşünün arkasında olduklarının altını çizdi.


CHP Milletvekili İrfan Bakır ise; Isparta halkının Ramazan Bayramını kutlayarak, Ülkenin başında birinin olması şart diyerek bir an evvel hükümetin kurulmasını işaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.