Isparta, kozmetik ürünleriyle dünya piyasasına girecek

ÖZEL HABER 20.09.2016 - 10:06, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta, kozmetik ürünleriyle dünya piyasasına girecek

Isparta, kozmetik ürünleriyle dünya piyasasına girecek Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi projesi kapsamında Isparta elmasının ihracatını ve tanıtımını yapan Ticaret ve Sanayi Odası, şimdi yine aynı projeyle kozmetik sektörüne giriyor. Hedef ise; dünya gül yağı ihracatının yüzde 65’ini tek başına karşılayan Isparta’nın kozmetik ürünleriyle dünya piyasasına girmesi. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, tıpkı elmada yaptığı gibi Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi projesiyle dünya kozmetik sektörüne girecek. Kozmetiğin temel maddesi arasında yer alan gül yağının yüzde 65’inin Isparta’da yapıldığına dikkat çeken ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “İlimizde yapılan kozmetik ürünlerini projeyle yurt dışında tanıtacağız” dedi. Gül yağını hammadde olarak değil mamul olarak ihraç etmek istediklerini söyleyen ITSO Başkanı Başdeğirmen, örnek olarak ise Gülbirlik’in kozmetik sektöründeki ismi Rosense ile diğer markaları gösterdi.

Isparta, kozmetik ürünleriyle dünya piyasasına girecek

Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi projesi kapsamında Isparta elmasının ihracatını ve tanıtımını yapan Ticaret ve Sanayi Odası, şimdi yine aynı projeyle kozmetik sektörüne giriyor. Hedef ise; dünya gül yağı ihracatının yüzde 65’ini tek başına karşılayan Isparta’nın kozmetik ürünleriyle dünya piyasasına girmesi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, tıpkı elmada yaptığı gibi Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi projesiyle dünya kozmetik sektörüne girecek. Kozmetiğin temel maddesi arasında yer alan gül yağının yüzde 65’inin Isparta’da yapıldığına dikkat çeken ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “İlimizde yapılan kozmetik ürünlerini projeyle yurt dışında tanıtacağız” dedi.

Gül yağını hammadde olarak değil mamul olarak ihraç etmek istediklerini söyleyen ITSO Başkanı Başdeğirmen, örnek olarak ise Gülbirlik’in kozmetik sektöründeki ismi Rosense ile diğer markaları gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.