Isparta Emniyetinden SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'ne operasyon

ASAYİŞ 13.04.2015 - 23:40, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta Emniyetinden SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'ne operasyon

Geçtiğimz saatlerde Süleyman Demirel Üniversitesi'nde kendini MİT elemanı olarak tanıtan ve kampus içerisinde öğretim üyeleri ile görüşen 4 kişiden 1'i yakalanarak gözaltına alınmıştı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Süleyman Demirel Üniversitesi'ne gelen ve kendini Milli İstihbarat Teşkilatı elamanı olarak tanıtan 4 kişi üniversite öğretim üyelerinin odalarına giripi, öğretim üyeleri ile tek tek konuşarak"Biz MİT'ten geliyoruz. SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nu Nasıl biliyorsunuz? İbicioğlu'nun sıkıntı var mı? Tekrar Rektör olarak Atanacak mı?"gibi sözlerle baskı altına aldıkları iddia edildi. Öğretim üyelerinin şikayeti üzerine yapılan operasyon ile 4 kişiden  1 şüpheli yakalandı. Diğer şüpheliler ise aranıyor. OLAYLAR BUNUNLA SINIRLI KALMADI Isparta Emniyet Müdürlüğü, SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'ne operasyon düzenledi. SDÜ'de kendisini MİT elemanı olarak tanıtarak kişilerin YBEM'de hazırlandı iddiaları üzerine polis bu gece operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda ise YBEM temiz çıktı. Polis şuan olay yerinden ayrıldı. 


Geçtiğimz saatlerde Süleyman Demirel Üniversitesi'nde kendini MİT elemanı olarak tanıtan ve kampus içerisinde öğretim üyeleri ile görüşen 4 kişiden 1'i yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Süleyman Demirel Üniversitesi'ne gelen ve kendini Milli İstihbarat Teşkilatı elamanı olarak tanıtan 4 kişi üniversite öğretim üyelerinin odalarına giripi, öğretim üyeleri ile tek tek konuşarak"Biz MİT'ten geliyoruz. SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nu Nasıl biliyorsunuz? İbicioğlu'nun sıkıntı var mı? Tekrar Rektör olarak Atanacak mı?"gibi sözlerle baskı altına aldıkları iddia edildi. Öğretim üyelerinin şikayeti üzerine yapılan operasyon ile 4 kişiden  1 şüpheli yakalandı. Diğer şüpheliler ise aranıyor.

OLAYLAR BUNUNLA SINIRLI KALMADI

Isparta Emniyet Müdürlüğü, SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi'ne operasyon düzenledi.

SDÜ'de kendisini MİT elemanı olarak tanıtarak kişilerin YBEM'de hazırlandı iddiaları üzerine polis bu gece operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda ise YBEM temiz çıktı. Polis şuan olay yerinden ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.