Isparta’da Uyuşturucu Operasyonu

10.11.2017 - 10:27, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta’da Uyuşturucu Operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte zehir taciri ve uyuşturucu bağımlılarına yönelik olarak düzenlenen planlı operasyonda, madde bağımlısı 12 kişi ile onlara uyuşturucu temin ettiği öne sürülen 2 sokak satıcısı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, kentte uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına hız veren Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü Ekipleri, geçtiğimiz gün planlı bir operasyon düzenledi. Bu operasyonda uyuşturucu kullanan 12 kişiyi yakalayan narkotik polisi, daha sonra bu kişilere uyuşturucu madde temini yaptıkları öne sürülen H.Ö. ve D.Ö.’ye ulaştı. Gözaltına alınan ve ‘torbacı’ olarak tabir edilen 2 sokak satıcısı, sevk edildikleri adli makamlarca ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlarından tutuklandı. Diğer yandan, polis güçleri tarafından yakalanan 12 madde bağımlısına da adli işlem yapıldığı öğrenildi. Satışa hazır paket halinde uyuşturucu ve aparatları ele geçirildi. Yapılan operasyonda ayrıca satışa hazır vaziyette 21 paket eroin maddesi ile 1 paket halinde 45 gram eroin maddesi ve 10 adet uyuşturucu kullanmak maksadıyla hazırlanan aparat ele geçirildiği öğrenildi. Öte yandan, Isparta polisinin bu tür operasyonlara kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte zehir taciri ve uyuşturucu bağımlılarına yönelik olarak düzenlenen planlı operasyonda, madde bağımlısı 12 kişi ile onlara uyuşturucu temin ettiği öne sürülen 2 sokak satıcısı yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, kentte uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına hız veren Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü Ekipleri, geçtiğimiz gün planlı bir operasyon düzenledi. Bu operasyonda uyuşturucu kullanan 12 kişiyi yakalayan narkotik polisi, daha sonra bu kişilere uyuşturucu madde temini yaptıkları öne sürülen H.Ö. ve D.Ö.’ye ulaştı. Gözaltına alınan ve ‘torbacı’ olarak tabir edilen 2 sokak satıcısı, sevk edildikleri adli makamlarca ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlarından tutuklandı. Diğer yandan, polis güçleri tarafından yakalanan 12 madde bağımlısına da adli işlem yapıldığı öğrenildi. Satışa hazır paket halinde uyuşturucu ve aparatları ele geçirildi. Yapılan operasyonda ayrıca satışa hazır vaziyette 21 paket eroin maddesi ile 1 paket halinde 45 gram eroin maddesi ve 10 adet uyuşturucu kullanmak maksadıyla hazırlanan aparat ele geçirildiği öğrenildi. Öte yandan, Isparta polisinin bu tür operasyonlara kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.