ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

ASAYİŞ 21.01.2017 - 14:40, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ISPARTA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Isparta'da uyuşturucu imali ve ticaretini yaptıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında kent merkezinde 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan A.G. A.Ç. Y.A. ve Ş.C'nin ev ve araçlarında yapılan aramada 3 ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu imalinde kullanılan malzemeler ele geçirildi.  A.G'nin, M.O. adına düzenlenmiş sahte kimlik kullandığı,yaralama, hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlalin de aralarında olduğu 12 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

Isparta'da uyuşturucu imali ve ticaretini yaptıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında kent merkezinde 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan A.G. A.Ç. Y.A. ve Ş.C'nin ev ve araçlarında yapılan aramada 3 ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu imalinde kullanılan malzemeler ele geçirildi. 

A.G'nin, M.O. adına düzenlenmiş sahte kimlik kullandığı,yaralama, hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlalin de aralarında olduğu 12 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.