Isparta'da Cezaevlerindeki oy sayısı

SİYASET 25.06.2015 - 15:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'da Cezaevlerindeki oy sayısı

Cezaevinde Hangi Parti Kaç Oy Aldı? İşte Isparta Merkez, Yalvaç ve Keçiborlu'daki cezaevlerinde partilerin aldıkları oy sayısı... *Isparta Merkez Kapalı Cezavinde birinci çıkan parti CHP oldu. CHP Merkez Kapalı Cezaevinden 93 oy alırken CHP'yi 55 oyla AK Parti takip etti. MHP'nin aldığı oy ise 48 olarak kayıtlara geçti. HDP'nin oyu ise 42 oldu. *Keçiborlu Cezaevinde sadece 11 oy kullanıldı. 11 oyun 5 tanesini AK Parti alırken, CHP ve MHP'de 3'er oy aldı. *Yalvaç Cezaevinde ise kullanılan 21 oyun 20'si geçerli sayıldı. Geçerli oyların 9'unu AK Parti, 6'sını MHP ve 5'ini de CHP aldı.

Cezaevinde Hangi Parti Kaç Oy Aldı? İşte Isparta Merkez, Yalvaç ve Keçiborlu'daki cezaevlerinde partilerin aldıkları oy sayısı...


*Isparta Merkez Kapalı Cezavinde birinci çıkan parti CHP oldu. CHP Merkez Kapalı Cezaevinden 93 oy alırken CHP'yi 55 oyla AK Parti takip etti. MHP'nin aldığı oy ise 48 olarak kayıtlara geçti. HDP'nin oyu ise 42 oldu.


*Keçiborlu Cezaevinde sadece 11 oy kullanıldı. 11 oyun 5 tanesini AK Parti alırken, CHP ve MHP'de 3'er oy aldı.

*Yalvaç Cezaevinde ise kullanılan 21 oyun 20'si geçerli sayıldı. Geçerli oyların 9'unu AK Parti, 6'sını MHP ve 5'ini de CHP aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.