Isparta'da aç kalan köpekler keçiyi diri diri yediler

ISPARTA 10.01.2017 - 10:25, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Isparta'da aç kalan köpekler keçiyi diri diri yediler

Isparta'da geçtiğimiz günlerde dehşet verici bir olay yaşandı.
Hayvan barınağı olmadığı için tabakhane bölgesinde başıboş dolaşan köpekler tehlike saçıyor. Kış aylarının gelmesi ile birlikte yiyecek sıkıntısı çeken köpekler, civarda otlayan keçiyi diri diri parçaladı. Düzenli olarak tabakhanedeki hayvanları besleyen Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yasin Yaman, her hafta olduğu gibi haftasonuda hayvanları beslemek için tabakhaneye gitti. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen Yaman, köpeklerin, keçiyi diri diri parçaladığı o anları kaydetti. Yaşamlarını devam ettirmek için yiyeceğe ihtiyacı olan köpeklerin çareyi tabakhane mevkiinde bulunan boş bir arsada otlanmakta olan keçiyi öldürerek bulduğunu ifade eden Yaman, “Isparta’da hayvan barınağı olmadığı için, tabakhane bölgesine bırakılan başıboş köpekler kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanıyor. Çetin kış şartları nedeniyle barındıkları bölgeden şehir merkezine yiyecek bulmaya giden köpekler insanlar içinde tehlike saçıyor Isparta son 15 gündür aşırı soğukla mücadele ediyor. Hava sıcaklığı gündüz sıfırın altında -5, gece sıfırın altında -15'e kadar düşüyor” dedi. Yaman, yetkililerin bu konuda ivedi bir şekilde çözüm bulmaları gerektiğini belirtti. Bu arada basın ahlak ve ilkelerine uymaya söz veren gazetemiz, habere konu olan resimlerin şiddet içerdiği için karartarak vermeyi uygun bulmuştur.
Isparta'da geçtiğimiz günlerde dehşet verici bir olay yaşandı.

Hayvan barınağı olmadığı için tabakhane bölgesinde başıboş dolaşan köpekler tehlike saçıyor. Kış aylarının gelmesi ile birlikte yiyecek sıkıntısı çeken köpekler, civarda otlayan keçiyi diri diri parçaladı.

Düzenli olarak tabakhanedeki hayvanları besleyen Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Yasin Yaman, her hafta olduğu gibi haftasonuda hayvanları beslemek için tabakhaneye gitti. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen Yaman, köpeklerin, keçiyi diri diri parçaladığı o anları kaydetti.

Yaşamlarını devam ettirmek için yiyeceğe ihtiyacı olan köpeklerin çareyi tabakhane mevkiinde bulunan boş bir arsada otlanmakta olan keçiyi öldürerek bulduğunu ifade eden Yaman, “Isparta’da hayvan barınağı olmadığı için, tabakhane bölgesine bırakılan başıboş köpekler kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanıyor. Çetin kış şartları nedeniyle barındıkları bölgeden şehir merkezine yiyecek bulmaya giden köpekler insanlar içinde tehlike saçıyor Isparta son 15 gündür aşırı soğukla mücadele ediyor. Hava sıcaklığı gündüz sıfırın altında -5, gece sıfırın altında -15'e kadar düşüyor” dedi. Yaman, yetkililerin bu konuda ivedi bir şekilde çözüm bulmaları gerektiğini belirtti.

Bu arada basın ahlak ve ilkelerine uymaya söz veren gazetemiz, habere konu olan resimlerin şiddet içerdiği için karartarak vermeyi uygun bulmuştur.










Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.